Napforduló ünnepünk

2008.06.21.

Másféltucatnyi ember találkozott Szántód mellett, majd elindultunk a dombok-erdők közé. Barátunk egy csodaszép helyre vitt bennünket - tündérek közé, hogy békében megtarthassuk Fényünnepünket.
A letáborozás után hamar előkerült a bogrács és Lajos meg István főzéstudománya. No meg a mi hitünk, hogy remélhetőleg fogunk majd vacsorázni......

Miközben főtt az étek, kis sétára indultam az új dobommal - ismerkedés, dobszentelés lett belőle. Megtapasztaltam a dob és a szellemvilág együttműködését.

Közben elkészült a vacsora- vendégül láttuk vendéglátóinkat - kitettek magukért szakácsaink. Egybehangzó vélemény: "ehető dolgot" csináltak.......

A vacsora után beszélgetés, majd máglyarakás - már készültünk az estére. Közben mindenki megkapta a feladatát - egy kis elmélyüléssel készüljön a TŰZ elé, mit kell elégetni, hogy kis megkönnyebbülést kaphassunk. Ez olyan jól sikerült, hogy ott már szinte nem is kellett csinálni különösebb dolgokat. A tűz elhamvadása után jött a parázson járás --- TŰZBE MENTÜNK ISTENÜNKÉRT. Volt, aki már sokadszorra tette, volt, aki előszörre. Egy biztos: más emberré leszünk a parázsszőnyeg túloldalán.

Sok helyen voltunk már ünnepelni, de azt hiszem, ilyenben még nem volt részünk.......

Tündérvilág

 

Készül az estebéd

 

Táborverés

Tűzrévülés.....

 

......a máglya

Tűzönjárás után......

Tűzönjárás után......

Tűzönjárás után......

 

Laci alszik

Ha én rózsabimbó lehetnék......

Fiam lobogókkal

 
Vissza a Képkiállítás-lapra