Kirándultunk

2008.05.02.

Az égiek hívtak ---- útra keltünk.

Pilisszentkeresztre, a pálos kolostor maradványaihoz vezetett első utunk. Deszka tető védi az oszlopmaradványokat. Érdekes látvány - az oszlop töve faragott kő, az öszlop törzse öntött kő..... Megkerestük a helyünket, megtisztultunk, erősödtünk - egy nagyon erős erővonal halad át a kolostorépület kellős közepén. Megfelelő helyről nézve a távolabbi hegy növényzetén is látszik, amerre az erővonal tovább halad. Elsétáltunk a Klastrom-forráshoz - kellemesen felfrissültünk a jóízű víztől.

Tovább indultunk utunk tényleges céljához - a pilisszántói kőszínház karéjához. Végig haladtunk a Csillagösvényen - Nimród, Atilla, Árpád, Mátyás -nemzetünk, a világ nagy királyai előtt. Felérkeztünk Boldogasszony Anyánk elé - dallal köszöntöttük, majd megtartottuk szerünket - szeretetünket adtuk a csapatnak, amely indulásra készült. Néhány évvel ezelőtt gondolni sem mertük volna, hogy eljön az az idő is, amikor mi segítjük azokat, akik a világ fényét őrzik ezerévek óta.

Szántóról újra Szentkeresztre vezetett utunk. A kegyhely felé sétálva az út egy faragott almafa mellett vezet - csak az a gond vele, hogy élő fába faragták a Szűzanyát. Még könnyeznek is a szemei. A kegyhelyen kicsit magunkba néztünk, segítettük, akit kellett, ízleltük a forrást - szóval jól éreztük magunkat......

Barátom, Kajári Lajos összeállított kis rövid tudnivalót Tibetről.

Pálos kolostor előtt

Tető alatt.....

Tető alatt.....

Tető alatt.....

Tető alatt.....

Pozitív erőben állva...

Séta vissza

Klastrom forrás

Forrásnál....

Forrásnál....

Forrásnál....

Pihenő

Pihenő

Pihenő

Pihenő

Nimród király

Atilla

Árpád vezér

Mátyás király

Kápolna

Boldogasszonyunknál

Együtt

Élő almafa - megfaragva

Könnyek....

Szűzanyánknál

Szent forrás

   
Vissza a Képkiállítás-lapra