Kirándultunk

2008.04.13.

Kirándulni indultunk - és sokkal több lett belőle. Bár sejtettük, hogy valami történik majd.....

Agostyánba vezetett első utunk, a Természetes Életmód Alapítvány ÉLŐ FALUjába. Csodálatos, nyugodt, tiszta környezetben a Szent László dombon tettük első szerünket. Megtisztultunk, letettük terheinket, gyógyúltunk - szó szerint, mert alapos melegünk lett....
A házigazdáék - Györgyi és Attila - bemutatták a birtokot, az életet a faluban. A PICI kutya barátságos lökdösése - simogassuk már - közben kostóltuk a gazda finom borait. A zarándokházat és a fogadót a területen talált XVI.századi maradványok alapján építették.
A házaktól nem messze, egy kis dombon, egy korabeli rom alapján körkápolna épül. Érdemes már most is felkeresni - nagy erőkkel kerülhetünk kapcsolatba, akárcsak a Szent László dombon.

Következő utunk Tardosra vezetett, a falu fölé magasodó Gorba-hegyre. A hegytetőn Szűzanyánk jelent meg egy helybéli asszonynak - Kati néninek adott tanácsot, mutatott dolgokat. Az idős asszony azóta rendszeresen feljár a csúcsra, egy szép kis kegyhelyet ápol, amit épített.

Nos, az út ugyancsak megizzasztott bennünket - elismerés a korosabbaknak, akik végig járták. Az ember a hegy aljában a csúcsra indul, a Szűzanyánkhoz. De ahhoz, hogy feljussunk - a poklokra is le kell szállani. Az út elképesztő fák között vezet - itt áll az Ördög Fája. A terület több hektáros, tele mindenféle eltorzult fával, amik mutatják a különféle erők jelenlétét. Áthaladva a területen, jutunk a jelenés helyére. Egy kis sziget a ritkás fák között, jó leülni. Mikor mindenkinek visszajött a lélekzete - ráérezve az itt levők fájdalmára - szintén megtettük, amit kellett.
Utunk ezután már a faluba - Kati nénihez vezett. Mesélt csodákról, gyógyításról - és emberi kisszerűségről..... Ezután elővett egy kis palackot - szent olaj volt benne Jézus Urunk köpenyéről. Szűzanyánk által jutott el őhozzá, áldásra használja, ahogyan mutatták neki.
Valamennyiünket egyenként megáldott. Érezhettünk a rendkívüli illatot, Jézus Urunkat.

Szép nap volt - sok-sok tanulsággal. Megtisztultunk, gyógyultunk, erősödtünk. Harcoltunk az égben, tettük a dolgunkat. Áldást kaptunk - és feladatokat, amik hamarosan "jelentkeznek" majd. Szívesen tesszük - hazánkért, világunkért, Urunkért.

Együtt

Együtt 2.

Zarándokház

Pihenő

 

a PICI kutya

Fogadó

Belülről....

Belülről....

 

Éled a tűz szelleme

Magyarázat nélkül...

Attila mesél

A setét erdő 1.

 

A setét erdő 2.

Gorba-hegyi JELENÉS

 

Kati néninél

Én is ott voltam....

 
Vissza a Képkiállítás-lapra